Stansverktyg

Certified DIE-MAKER by Bobst

Stansverktyg Industri

Vi på Gerdins har en lång erfarenhet av stansning i krävande material. Våra stansverktyg producerar detaljer till industrin med högsta noggrannhet oavsett om det är en packning till fordonsindustrin, inrede till en väska eller detalj till elektronikindustrin. 

Om ni ska producera knäskydd, stolsdynor eller ljudabsorbenter tillverkar även kompletta formverktyg i aluminium eller prototypmaterial.  

Stansverktyg Well

För stansning i Well erbjuder Gerdins högklassiga verktygslösningar, oavsett om den är plan eller rotationsstans. Kvalitet, funktion och totalekonomi stå i fokus för vara wellstansar 

Stansverktyg kartong

Kvalitet och funktion står i fokus för våra kartongverktyg. Gerdins kan tillhandahålla den optimala verktygslösningen som passar er maskin och material. Detta ger korta intagstider och hög säkerhet.  

Vi använder enbart plywood, skärlinjer och gummi av högsta kvalitet i våra verktyg, vi vet att valet av rätt material är avgörande för en bra funktion. 

SPECIAL PRODUKTION - ALLTID I FRAMKANT

Gerdins Cuttning Technology har under åren kontinuerligt investerat i nya maskiner med den allra senaste tekniken. Det innebär att produktionsprocessen i vår högteknologiska maskinpark är i princip är helt CNC styrd. 

Vid konstruktion av stansverktygen används den allra senaste CAD-tekniken som är helt integrerad i produktionsutrustningen. Detta gäller allt från laserskärare och automatiska klipp- och bockningsmaskiner för bearbetning av stansstål till plotter/ provbord, fräsmaskiner och skärbord för utstötargummit samt automatiskt utrustning för tillverkning av rensverktyg. 

BOBST DIE-MAKER CERTIFICATION PROGRAM

Varför välja en certifierad stansformstillverkare? 
Konverterarna måste vara övertygade om att stansformtillverkaren har den kompetens, förståelse och utrustning som krävs för att producera verktyg av hög kvalitet – BOBST Die-maker Certification Program är en garanti för detta. 
Varje BOBST-certifierad verktygsmakare har en positiv inställning gentemot kvalitetsstandarder, innovation, automatisering och digitalisering, vilket säkerställer att de har den produktion som konverterare efterfrågar. 

 
När vi började certifieringsprocessen utvärderas vår förmåga, kunskap och förståelse för hela verktygsprocessen av en BOBST verktygsspecialist, vilket hjälpte oss på Gerdins att säkerställa att vi arbetar på rätt sätt och optimerar vår utrustning för att producera utmärkta verktyg. 
 
Slutligen, nu när vi är certifierade tillhandahåller BOBST ett stort utbud av stödsystem och exklusiva produkter – allt vi behöver för att ge våra kunder de bästa verktygen. 

LÅNGSIKTIG TILLVÄXT

Förutom att leverera stansverktyg och hålpipor av högsta kvalitet så bygger vår verksamhet på integritet och ett etiskt förhållnings- sätt till affärer. Genom att arbeta nära er som kund tror vi att vi tillsammans kan skapa en långsiktig tillväxt. Som partner till våra kunder är det självklart för oss att bidra med konkurrenskraft över hela livscykeln. Alla våra verksamhetsområden kan erbjuda en för kunden lämplig mix av ingenjörstjänster, tillverkning och logistiklösningar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer