Stansverktyg Industri

Stansverktyg Industri

Hos oss på Gerdins hittar ni alltid rätt verktyg. Vi har en lång erfarenhet av verktygstillverkning för alla typer av material, så som plast, gummi, läder, skum, mm.  

Våra stansverktyg producerar detaljer till industrin med högsta noggrannhet oavsett om det är en packning till fordonsindustrin, inrede till en väska eller detalj till elektronikindustrin.  

Stansning är en effektiv produktionsprocess som med rätt verktyg kan lösa många uppgifter. 

Olika typer av stansverktyg

Stållinjestans

Lämpligt för stansning i de flesta material. En tunnare kniv infällt i plywood. Vår effektiva produktionsprocess ger ett verktyg av hög kvalitet, kort leveranstid och till rätt pris.  

Formverktyg

Vi konstruerar, fräser och monterar kompletta formverktyg. Ska ni producera knäskydd, stolsdynor eller ljudabsorbenter tillverkar vi kompletta formverktyg i aluminium eller prototypmaterial.  

Stansknivar

Ett stanskniv är det naturliga valet när det blir tuffa material. Vi har byggt dessa knivar i över 70 år och det ger oss en unik kunskap. Gediget hantverkskunnande möter den moderna industrins höga krav. Kraftiga helsvetsade knivar stansar det tuffaste av material. 

Blister

För produktion av Blister-förpackningar levererar vi verktyg med skärlinjer upp till 100mm höjd. Genom förhöjning eller utelämning kan även högre detaljer stansas optimalt. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer