Stansknivar

Stansknivar från Gerdins

Med över 70 års erfarenhet av stansknivstillverkning. Våra stansknivar är byggda för att hantera tuffa material och uppfylla de moderna industrins tuffa krav. Med vår långa erfarenhet och tekniska kompetens kan vi erbjuda produkter som är optimalt anpassade för automatstansning i krävande material, men också enklare verktyg förmanuell stansning. Vi är den enda tillverkaren av stansknivar i Sverige.

Stansknivar och stansverktyg från oss är kända för sin hållbarhet och precision. Vi erbjuder en hög servicegrad, högkvalitativa produkter och certifiering enligt internationella standarder, vilket säkerställer att ni får en produkt av högsta kvalitet.

Material som skärs bäst med våra stansknivar

Gerdins stansknivar är konstruerade för att skära igenom en rad olika material med hög precision och effektivitet. Material som vi rekommenderar för våra stansknivar inkluderar:

Varje material kräver en specifik typ av stanskniv, och vi erbjuder ett brett sortiment för att möta era specifika behov. Oavsett vilket material ni arbetar med, kan våra stansknivar anpassas för att leverera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss!

För mer information om våra stansknivar och hur de kan förbättra er produktion, vänligen kontakta Gerdins Cutting Technology AB. Vår expertis och breda sortiment av högkvalitativa stansknivar säkerställer att ni får rätt verktyg för era behov. Låt oss hjälpa er att optimera er produktion med våra pålitliga och effektiva stansknivar. Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra produkter och tjänster.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer