Hålpipor

Hålpipor tillverkade i Sverige

Med 50 års erfarenhet av tillverkning av läderhålpipor kan vi erbjuda snabba leveranser av standardprodukter från ett lager som omfattar mer än 2,500 olika sorter av hålpipor. Stor kunskap och användning av högteknologiska maskiner ger oss även möjlighet att tillverka kundspecifika produkter och erbjuda en komplett lösning till kund. Med direktförsäljning till mer än 60 länder runt om i världen och en förmåga att nå ännu fler regioner tack vare vårt distributionsnät, är vi stolta över att kunna säga att vi marknadsför den mest tillgängliga hålpipan i världen.

Gerdins Läderhålpipor

Våra hålpipor är tillverkade av stål av högsta kvalitet och vi tillhandahåller ett sortiment som ger kund en stor flexibilitet gällande kvantiteter och utförande. Det vi inte har i vårt standardsortiment kan tillverkas som kundspecifik lösning. 

Gerdins Fasonhålpipor

Vårt fasonhålpipssortiment är producerat av högkvalitativt stål. Vårt sortiment omfattar hålpipor i 9,7 mm, 12,7 mm, 19 mm och 32 mm, men dessa kan även tillverkas i andra höjder enligt dina önskemål.

Gerdins Grafiska hålpipor

Våra 23,80mm höga hålpipor tillverkade av högkvalitativt stål har ett brett användningsområde inom förpackningsindustrin, bilindustrin, pappersindustrin, plast- och gummitillverkningsindustrin, tätningsindustrin etc. Vi erbjuder ett brett sortiment av standardprodukter och kan även tillverka helt efter kundens egna ritning eller önskemål. 

Gerdins Vicop grafiskt

Nu kan vi erbjuda även hålpipor för den grafiska industrin under vårt varumärke Gerdins Vicop, där grundtanken är att kunderna kan köpa mycket stora mängder av våra standardprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Gerdins Vicop läder

Gerdins Vicop är ett varumärke som återfinns över hela världen. Det erbjuder kunderna ett brett utbud av läderhålpipor och stift, där kunderna kan köpa stora mängder av våra standardprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Är du i behov av Hålpipor?

STIFT OCH HÅLPIPOR EFTER BEHOV

Djup kunskap, kvalitetsstål samt högteknologiska maskiner gör att vi kan producera våra hålpipor. Vi erbjuder ett brett sortiment av standardprodukter och kan även producera speciallösningar för att möta specifika kundbehov.

Ett omfattande lager med mer än 2 500 olika sorters hålpipor, ett utvecklat nätverk av distributörer, utmärkt service och väl utvecklad logistik ger oss möjlighet att erbjuda det som krävs av industrin: snabbt, effektivt och exakt.

TEKNIK MÖTER KUNSKAP

Maskinerna i vår produktion är en blandning av högteknologiskt, egna uppfinningar samt gammal teknik och den här unika sammansättningen gör det möjligt för oss att erbjuda alla kunder den lösning de behöver. Vår egen produktion av stansformar och stansknivar ligger i samma byggnad som hålpipstillverkningen, vilket innebär att vi får en fördjupad förståelse för verktygsmakares önskemål och krav.

STÅL AV HÖGSTA KVALITET

För att göra optimala hålpipor krävs stål av högsta kvalitet och det stål vi använder är speciellt utvalt för att tillgodose våra krav på livslängd. Är metallen för hård går hålpipan sönder, är metallen för mjuk så misslyckas hålpipan med uppgiften. Den kemiska sammansättning vi väljer på stålet är anpassat efter vilket material som ska stansas. På så sätt blir varje håltagning perfekt och livslängden säkerställs.

Vill du veta mer?

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer