Stansverktyg kartong

Stansverktyg i kartong

Kvalitet och funktion står i fokus för våra kartongverktyg. Gerdins kan tillhandahålla den optimala verktygslösningen som passar er maskin och material. Detta ger korta intagstider och hög säkerhet.  

Vi använder enbart plywood, skärlinjer och gummi av högsta kvalitet, vi vet att valet av rätt material är avgörande för en bra funktion. 

Gerdins står för kvalitet, funktion och modern teknik

Modern förpackningsindustri behöver verktyg som optimerar och effektiviserar produktionsprocessen. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vilka möjligheter som finns med Gerdins stansteknologi. 

Fräst stålplåt / Matriser

Oavsedd om ni använder den klassiska pertinax matrisen eller en fräst matrisplåt så levererar vi lösningar som ger bästa resultat. För långa serier är en fräst matrisplåt det självklara valet. 

Rensverktyg

Systemet bygger på dynamisk rensning, genom ett balanserad samspel mellan över och under rens. Tillverkningen sker helt CNC styrd och i perfekt avstämning med skärverktyget.  Gerdins rensverktyg gör den tidskrävande monteringen av underpinnar överflödig.

Separeringsverktyg

Vi levererar kompletta separeringar till alla maskiner på marknaden. Med ett väl fungerande separeringsverktyg effektiviseras produktionsprocessen avsevärt. 

Prägling / Braille

Präglingar är ett sätt att lyfta en förpackning och höja dess värde. Lätt justerbara präglingselement som ger detaljrika resultat i alla material är en självklarhet för oss. Prägling är dock mycket mer än bara design. Braille präglingar på läkemedelsförpackningar har en stor nytta för samhället. Gerdins levererar system som ge förutsättning för en optimal produktion av all typ av prägling 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer