Hålpipor

Hålpipor tillverkade i Sverige

Vi är specialister på tillverkning av läderhålpipor och har över 50 års erfarenhet inom branschen. Genom vår gedigna kunskap och användning av högteknologiska maskiner kan vi erbjuda snabba leveranser av högkvalitativa hålpipor. Vårt imponerande lager innehåller över 2,500 olika sorter av standardhålpipor som täcker ett brett spektrum av behov. 

Med vår flexibla produktionsprocess har vi också möjligheten att tillverka kundspecifika hålpipor för att möta unika krav. Oavsett om det gäller kvantiteter, utföranden eller specifika höjder, strävar vi efter att erbjuda en komplett lösning för våra kunder. 

Vi står inte bara starka på den inhemska marknaden, utan har också etablerat oss internationellt genom direktförsäljning till över 60 länder. Vårt välutvecklade distributionsnät gör det möjligt för oss att nå ännu fler regioner, vilket gör oss till en av de mest tillgängliga hålpipetillverkarna i världen. 

Nedan är en översikt över våra olika produktkategorier: 

  • FASONHÅLPIPOR: Tillverkade av högkvalitativt stål och tillgängliga i storlekar som 9,7 mm, 12,7 mm, 19 mm och 32 mm. Vid behov kan vi även tillverka hålpipor med andra höjder enligt kundens önskemål. 
  • GRAFISKA HÅLPIPOR: Våra hålpipor med en höjd av 23,80 mm är tillverkade av högkvalitativt stål och passar inom olika branscher som förpackningsindustrin, bilindustrin, pappersindustrin, plast- och gummitillverkningsindustrin, samt tätningsindustrin. Vi erbjuder både standardprodukter och möjligheten att tillverka hålpipor enligt kundens egna ritningar. 
  • VICOP GRAFISKT: Under varumärket Vicop erbjuder vi hålpipor för den grafiska industrin. Vårt koncept är att kunder kan köpa stora mängder av våra standardprodukter till konkurrenskraftiga priser. 
  • VICOP LÄDER: Vicop är ett varumärke som har global spridning. Här erbjuder vi en bred variation av läderhålpipor och stift, vilket ger kunderna möjligheten att köpa stora kvantiteter av standardprodukter till konkurrenskraftiga priser. 

Hålpipor AV HÖGSTA KVALITET

Oavsett vilka krav kunderna har, har vi den tekniska förmågan att producera hålpipor av hög kvalitet. Vår omfattande lager med över 2,500 olika sorter av hålpipor tillsammans med ett välutvecklat nätverk av distributörer ger oss möjlighet att erbjuda en snabb, effektiv och exakt service som motsvarar industrins behov.

Med ständig strävan efter innovation och kundtillfredsställelse är vi stolta över att vara en pålitlig aktör inom hålpipetillverkning i Sverige och internationellt.

Produkt information

Läderhålpipor

Grafiska hålpipor

Fasonhålpipor

Grafiska hålpipor

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer